Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

[ M.L.B. ]

03. 07. 2023. 09:08 >> 09:08

PODACI ZA POLA GODINE

Budvanska rivijera: Prihodi 100% veći nego lani

Hotelska grupacija Budvanska rivijera bilježi ove godine rekorde u prihodima i broju turista, kazala je u Jutarnjem programu, Jelena Kaluđerović, PR i marketing menadžerka te kompanija.

“HG Budvanska rivijera za prvih šest mjeseci ostvarila je 83% više noćenja u odnosu na prošlu godinu, a kada je riječ o finansijama 100% smo bolji u odnosu na prošlu godinu, odnosno za 12% bolji u odosu na 2019”, kazala je Kaluđerović.

Ona navodi i da je predsezona bila dobra, a dobre su najave za period nakon glavne sezone.

“Možemo da kažemo da se turizam vratio na velika vrata... Nekada su putovanja bila luksuz sada su potreba”, kazala je Kaluđerović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније