Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Милорад Филиповић, РЦГ

28. 10. 2023. 09:38 >> 09:45

LUKA KOTOR

Do kraja godine 440 kruzera i pola miliona turista

Luka Kotor bilježi dobro poslovne rezultate. Do kraja septembra od početka godine u akvatorijum drevnog grada u Boki uplovila su 353 kruzera sa 409 hiljada turista. Za Radio Crne Gore predsjednica Odbora direktora Luke Kotor Ljiljana Popović Moškov.

"Luku Kotor je za prvih devet mjeseci posjetili 353 broda, očekujemo da ćemo godinu završiti sa 440 posjeta brodova Luci Kotor odnosno Crnoj Gori i to će biti nešto manje u odnosu na prošlu godinu, nekih 2 do 3 odsto", kazala je  Popović Moškov.

Otkazivanje brodova je bilo, kako kaže, zbog loših vremenskih prilika.

"Otkazalo je sedam brodova i to je uticalo da se ne ostvari taj nivo dolazaka koji je bio u 2022. godini", kazala je Popović Moškov.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније