Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

17. 04. 2014. 20:33 >> 20:33

POZIV AZERBEJDŽANCIMA

Investirajte na sjeveru Crne Gore

O partenrstvu i saradnji Crne Gore i Azerbejdžana razgovaralo se danas u Podgorici, na okruglom stolu „Ekonomska saradnja, partnerstvo za budućnost“. Predstavnici Vlade pozvali su investitore iz te zemlje da ulažu u sjever Crne Gore, ocjenjujući da su odnosi dvije države sve bolji.

Azerbejdžan najviše investira u susjednim zemljama, Crna Gora nije naš susjed, ali je zemlja u koju želimo još više da ulažemo, kazao je predstavnik Ministarstva vanjskih poslova u Bakuu, Malur Gasimli.

Veze Crne Gore i Azerbejdžana biće još jače u periodu od 1. maja do decembra, do kada između dvije zemlje vlada bezvizni režim.

Prva konkretna stvar je uspostavljanje direktne čarter veze između Bakua i Crne Gore u periodu od juna do septembra, kazao je crnogorski ministar turizma i održivog razvoja Branimir Gvozdenović.

Ministar je kazao kako u ovoj godini očekujemo značajno uvećanje broja azerbejdžanskih turista.

Mila Vuković, TVCG

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније