Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina biznis ]

09. 07. 2014. 14:13 >> 14:13
1

"REVOLUCIJA"

Strartovala 060 M:tel mreža

Kompanija M:tel, koja je danas proslavila sedam godina poslovanja, najavila je početak rada nove mreže, Revolucija, sa prefiksom 060.

 



Iz kompanije su kazali da nova mreža korisnicima nudi benefite za pozive prema svim mrežama u Crnoj Gori i besplatne internet opcije.

Izvršni direktor M:tel-a, Vladimir Lučić, saopštio je da je do danas u Crnoj Gori u infrastrukturne i razvojne projekte kompanije uloženo oko 115 miliona eura.

"Biti treći je teško, pogotovo na zasićenom tržištu kakvo je bilo crnogorsko, ali smo uspjeli da dođemo do 27,5 odsto učešća i od prije dvije godine poslujemo sa profitom", rekao je Lučić na konferenciji za novinare.

Prema njegovim riječima, kompanija je i ove godine uložila dosta u modernizaciju mreže koja će omogućiti brz internet u svim djelovima Crne Gore.

On je najavio da će se izgraditi optička infrastruktura do svih većih gradova kao početak modernizacije fiksne mreže. Direktor Sektora za marketing, prodaju i brigu o korisnicima, Milivoje Cerović rekao je da od danas na svim prodajnim mjestima M:tel-a korisnici mogu kupiti prepaid paket Revolucija 060, koji je novi brend prilagođen mlađoj populaciji i njihovim navikama.

"Posebno treba istaći mogućnost neograničene besplatne komunikacije ka 060 brojevima i to svakog mjeseca po hiljadu minuta i hiljadu SMS-ova. Ono što će posebno obradovati mlade je neograničen pristup internet stranama društvenih mreža, kao što su Facebook, Twitter, Instagram i mobilni portal mondo.me, uz fer politiku korišćenja", precizirao je Cerović.

Prodajna cijena paketa je četiri EUR, sa uključenim porezom na dodatu vrijednost (PDV), i korisnik dobija četiri EUR na računu za slobodnu potrošnju.

"Imamo revolucionarno nisku cijenu prema svim mobilnim i fiksnim mrežama od šest centi sa PDV-om i cijenu od dva centa za sve SMS-ove u Crnoj Gori", kazao je Cerović.

Aktivacijom kartice prije kraja godine, korisnici do kraja naredne godine dobijaju besplatno, na mjesečnom nivou, hiljadu minuta ka 060 brojevima i hiljadu SMS poruka ka 060 brojevima.

"Nadam se da će revolucionara biti svakog dana sve više i više", poručio je Cerović.

Broj korisničkog servisa za korisnike Revolucija paketa je 1606. Takođe je formiran poseban web sajt revolucija.me i Facebook Fun Page Revolucija 060.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније