Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

Objavio: F.R.

02. 06. 2017. 20:10 >> 19:47
5

MJEŠTANI ZAGORIČA

"Institucije se igraju s nama"

Mještanima Park šume Zagorič gradonačelnik Glavnog grada Slavoljub Stijepović kazao je da lokalna uprava nije prava adresa za rješavanje njihovih problema. Nezadovoljni takvim odgovorom, nakon sastanka, oni su za TVCG istakli da se institucije igraju s njima, šaljući ih s adrese na adresu.

"Nama je rečeno da ova institucija za nas više ne postoji oko rješavanja tih problema. Ja sam tražio od gospodina gradonačelnika da izađe da saopšti to javnosti, on mi je kazao `mi smo to vama saopštili - isto kao da smo javnosti`", istakao je mještanin Zagoriča Radovan Jeremić.

Stanovnici Park šume Zagorič su istakli da nije u redu da ih šalju sa adrese na adresu, i nadaju se da će njihov problem biti riješen.

"Oni nas na ovaj način izigravaju, igraju se sa nama, odbojke, vaterpola, fudbala, čega bilo, Vlada, Opština,  trebaće njima još mandata", naglasio je mještanin Milanko Vuković.

Zagorilčani su ponovili da su spremni da plate zemljište, koje su tvrde već jedniom platili, ali po cijeni koja njima odgovara.

Dragana Šćepanović, TVCG

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније