Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

[ Izvor: Dan ]

17. 07. 2020. 07:37 >> 07:35

REKONSTRUKCIJA PO PLANU

Starim putem do Danilovgrada od septembra

Stari put ka Danilovgradu biće završen tokom septembra, kaže Savo Parača, direktor Uprave za saobraćaj, koji navodi da radovi idu planiranim tokom. U toku je izgradnja potpornih zidova, a gradnja pet kilometara puta počela je u maju.

"Izvođač radova se trudi da što prije posao završi. Ukoliko dođe do nekih problema oni se rješavaju u hodu. To će biti izuzetna saobraćajnica i sve što je po projektu biće urađeno. Radovi će biti završeni tokom septembra", rekao je Parača, prenosi Dan.

Zbog radova na starom putu prema Dani ovgradu stanovnicima Vranjickih Njiva i Veljeg brda, ali i onima koji koriste ovaj put da stignu do Spuža posljednjih dana, duplo više vremena treba kako bi stigli do željene destinacije.

Put je cijelom dionicom iskopan, na nekim djelovima saobraćaj se odvija jednom trakom naizmjenično, vozi se po makadamu pa se diže i velika prašina.

Mještani koji novi put odavno priželjkuju, kažu da se moraju naoružati strpljenjem, snalaze se na razne načine, koriste i alternativne puteve, ali smatraju da se radovi ovom dinamikom neće završiti za četiri do pet mjeseci, kako kažu nadležni.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније