Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

O.Z.

22. 10. 2021. 18:36 >> 18:37

NA DVA MJESECA

Besplatno korišćenje 40 kućica na bazaru u Podgorici

U susret novogodišnjim praznicima, a u cilju dodatne podrške preduzetnicima, Glavni grad Podgorica objavio je konkurs kroz koji se privrednim društvima i preduzetnicima nudi mogućnost korišćenja montažnih objekata (kućica) bez naknade na Trgu nezavisnosti za vrijeme praznika, saopštio je PG biro.

Kroz ovaj poziv Glavni grad daje na korišćenje 40 montažnih objekata različitih dimenzija u pod 15. novembra do 15. januara 2022. godine.

"Zainteresovani preduzetnici prijavu na ovaj konkurs podnose se na propisanom obrascu, sa neophodnom dokumentacijom u zapečaćenoj koverti, sa naznakom: “Prijava na Konkurs za davanje na korišćenje bez naknade montažnih objekata privremenog karaktera (kućica) za potrebe organizacije Novogodišnjih praznika 2021/2022–ne otvaraj” i predaje se na adresu: Njegoševa ulica broj 20, Podgorica, zaključno sa 01. novembrom 2021. godine",navodi se u saopštenju.

Glavni grad je saopštio da na taj način podržavaju djelatnosti koje podstiču ekonomski razvoj Podgorice, Glavnog grada, kojima se stvaraju uslovi i podstiče razvoj turizma, ali i doprinosi afirmaciji i valorizaciji kulturnog potencijala, te tradicije i kulturne posebnosti našeg grada.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније