Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

08. 10. 2015. 14:31 >> 15:33
7

POLICIJA SE OGLASILA

Bez asistencije u uklanjanju bine i šatora

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP), zbog neblagovremenosti i nepotpunosti, odbilo je zahtjev Komunalne policije za pružanje asistencije u uklanjanju bine i šatora na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog.

"Sekretarijat za komunalne poslove i saobraćaj je 7. oktobra 2015. godine Upravi policije MUP-a podnio zahtjev za pružanje asistencije. Zahtjev je odbijen usljed neblagovremenosti i nepotpunosti", saopšteno je Anteni M iz MUP-a.

Potpredsjednik Nove srpske demokratije i poslanik DF-a Slaven Radunović ponovo je danas pozvao opoziciju da se izjasni do 13. oktobra za kada je zakazana sjednica Skupštine.

"Ohrabrujemo kolege iz opozicije da se samo izjasne da li su oni i njihova politička grupacija, spremna i ukoliko sve političke grupacije, koje su pozvane, budu spremne da napuste parlament, da to objedinjeno uradimo i napravimo neviđeni pritisak uz proteste koje sprovodi DF i da dođemo do zajedničkog cilja", rekao je Radunović.

Podsjetimo, Demokratski front nije uklonio binu i šatore s Bulevara, iako je juče istekao rok koji im je za to dala Komunalna inspekcija Glavnog grada.

Komunalni inspektor je juče sačinio zapisnik i konstatovao da organizatori skupa nijesu postupili po ranijem rješenju. Protesti DF-a su počeli 27.septembra i od tada je zatvoren dio Bulevara Svetog Petra Cetinjskog.

 

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније