Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

06. 02. 2013. 14:22 >> 14:20
8

PREPUCAVANJE DPS-SDP

Milošević: Krivokapić da objasni izjavu hrvatskim medijima

Politički direktor Demokratske partije socijalista Tarzan Milošević kaže da predsjednik Skupštine i lider Socijaldemokratske partije Ranko Krivokapić treba da objasni izjavu hrvatskim medijima, a u kojoj je rekao da je premijer Milo Đukanović bio predmet duvanske afere.

Milošević je za Dnevne novine kazao da Đukanovića nema u tom negativnom kontekstu, te da predsjednik Skupštine to najbolje zna.

On nije želio da komentariše izjavu koju je Krivokapić dao hrvatskim medijima, kada je kazao da će premijer Milo Đukanović, kao i svi ostali javni funkcineri, biti na ,,skriningu" kada je u pitanju njegova imovina i sat vrijedan 106 hiljada eura. Kratko je samo precizirao da je Đukanović ranije objasnio sve što je vezano za sat koji je vrijedan više od 100.000 eura.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније