Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

28. 04. 2016. 19:19 >> 20:11
26

NOVI MINISTRI

Damjanović, Rašović i Danilović u Vladi

Glavni odbor SNP-a je podržao prijedlog da Aleksandar Damjanović u Vladi izbornog povjerenja bude ministar finansija, a Radivoje Rašović ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja, saopšteno je iz SNP-a. Lider Demosa, Miodrag Lekić, saopštio je da će u Vladi biti i Goran Danilović, kao ministar unutrašnjih poslova.

„Kandidati, takođe, imaju zadatak i obavezu ispunjavanja programskih ciljeva partije, kao i obezbjeđivanja uslova za redovno funkcionisanje predmetnih ministarstava“, poručuju iz SNP-a.

Kandidati za ministre su, kako se navodi u saopštenju, predložili programe prioritetnih aktivnosti nakon izbora na funkcije za koje su dobili podršku.

„Programi prioritetnih aktivnosti sadrže jasno definisane ciljeve i zadatke, aktivnosti, rokove i očekivane rezultate, koje treba postići u narednom periodu u Vladi izbornog povjerenja“, poručuju iz SNP-a.

Sjednica na kojoj će poslanici razmatrati lex specijalis, kadrovska rješenja opozicije za vladu, te razrješenje predsjednika parlamenta, Ranka Krivokapića, zakazana je za srijedu u podne. Trajaće najmanje dva dana.

Lekić: Danilović na čelu MUP-a

Lider Demosa, Miodrag Lekić, saopštio je, gostujući u emisiji “Načisto” da je i dio opozicije koji učestvuje u pregovorima zaslužan za kašnjenje implementacije Sporazuma. 

“Nije tajna da je kod SDP-a malo zapelo. SDP prolazi veliku krizu i razumljivo je da tamo ima različitih pogleda i mišljenja i oni treba da odluče večeras o svojim pozicijama”, kazao je Lekić.

Na pitanje šta je do sada usaglašeno, Lekić je odgovorio da će Boris Marić biti ministar rada, u ime Demosa će u Vladi biti Goran Danilović, kao ministar unutrašnjih poslova.

Пратите нас на

Коментари26

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније