Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Pobjeda; Objavio: I. P. ]

13. 01. 2017. 08:42 >> 08:19
35

VUKOVIĆ O DANU IZBORA

Umiješanost Rusa slijep ne vidi

Poslanik DPS-a Miodrag Vuković smatra da je umiješanost stranog faktora u dešavanja u Crnoj Gori, o kojima govori predlog rezolucije Evropskog parlamenta o Crnoj Gori, nepoznata jedino onima koji to ne žele da vide i da se suoče sa činjenicama.

 

Vuković kaže da komponenta o umješanosti stranog faktora nije nešto što je nepoznato ogromnoj većini građana u Crnoj Gori i van nje.

"To odbijaju da priznaju slijepi kod očiju, i to naređeno slijepi, iz crnogorske političke alternative", rekao je Vuković za Pobjedu.

Kako navodi, lica sa te strane adrese u liku visokih vojnih funkcionera, predstavnika državne Dume, zvaničnika raznih obavještajnih službi, portparoli i drugi, iskazivali su visok stepen pristrasnosti kada su u pitanju izbori u Crnoj Gori.

"Vrlo direktno su sugerisali ko ji put treba zaustaviti, a kojim treba ići. Imali su svoje favorite i ohrabrivali ih", ističe Vuković.

On smatra da je predlog rezolucije Evropskog parlamenta još jedna potvrda da nadležne evropske institucije definitivno nemaju dilemu da su izbori u našoj zemlji održani u prihvatljivoj atmosferi, u konkurentnim uslovima i po zakonima. Vuković kaže da ne sumnja da će se ovi osnovni stavovi iz prijedloga rezolucije naći i u konačnom tekstu rezolucije koju će usvojiti EP.

Пратите нас на

Коментари35

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније