Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

31. 01. 2017. 13:56 >> 14:32
11

NIKOLIĆ SMATRA

Adnan Muhović pravi štetu Bošnjacima

Član Predsjedništva SDP-a, Željko Nikolić, saopštio je da predsjednik Skupštine opštine Petnjica, Adnan Muhović, uvredama na račun Crnogoraca pokušava da poremeti odnose koji su nas sve čuvali onda kada su u komšiluku ratovali.

Reagujući na ocjene Muhovića o Njegošu i Gorskom vijencu, Nikolić je rekao da se ljudima koji su od literature do sada pročitali samo prospekt za "Daciu Logan", a koji im se takođe nije svidio, ne smije dozvoliti da govore i ume cijelog naroda.

"Adnana Muhovića ima u svakoj partiji i svakoj državi. Ali takvi su najčešće na periferiji društva i ne dozvoljava im se da govore u ime kolektiviteta. Šta će reći u svoje ime, ionako nije važno", saopštio je Nikolić.

On konstatuje da uvrede i gluposti koje saopštava prolaze bez odgovora, "jer se opravdano smatra besmisleno polemisati sa njim".

"Ipak, duže vrijeme niti njegova partija, niti DPS čijom podrškom je funkcioner, ne ograđuju se od njegovih istupa. Da je u pitanju samo šteta koju pravi Bošnjačkoj stranci, ne bi zavređivalo odgovor. Ali on prije svega pravi štetu narodu za čijeg se prestavnika nameće", ocijenio je Nikolić.

Navodeći da "u svakom narodu ima Adnana Muhovića", Nikolić je rekao da je obaveza svih "da ne dozvolimo da se međusobno razigravaju".

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније