Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Mina [ Objavila R.B. ]

16. 02. 2017. 17:40 >> 17:16
6

IZ DPS-A PORUČUJU

Uvrede posljednje utočište onih bez argumenata

Poslanici Demokratske partije socijalista (DPS) istrpjeli su u srijedu uvrede i pokušaje fizičkog nasilja u parlamentu da bi sačuvali dignitet te institucije, kazao je funkcioner te stranke, Predrag Sekulić, dodajući da to nije njihova slabost, nego snaga.

Sekulić je na konferenciji za novinare rekao da je javnost Crne Gore u srijedu bila svjedok nedoličnog ponašanja, uvreda i pokušaja fizičkog obračuna poslanika Demokratskog fronta (DF) prema svojim kolegama iz DPS-a.

"Još jednom se pokazalo da su uvrede posljednje utočište onih koji nemaju političke argumente“, kazao je on.

Posebno, kako je naveo, brine činjenica da su uvrede upućene i na vjerskoj i nacionalnoj osnovi, kao i to da ih ovog puta nijesu bile pošteđene ni poslanice DPS-a.

"Sve ovo poslanici DPS-a istrpjeli su čuvajući dignitet Skupštine. To nije naša slabost, nego naša snaga. Upozoravamo kolege iz DF-a – nemojte ubuduće naše strpljenje stavljati na probu“, poručio je Sekulić.

Prema njegovim riječima, poslanici DPS-a Marta Šćepanović, Miodrag Radunović, Ljuiđ Škrelja i Miško Vuković, dali su izjave nadležnim organima u vezi sa tim događajima.

"Vjerujem da će državni organi reagovati onako kako se to od njih očekuje u ozbiljnoj državi. U svakom slučaju, Klub poslanika DPS-a očekuje da se ovakve i slične scene ubuduće neće ponavljati u parlamentu“, kazao je Sekulić.

 

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније