Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

10. 02. 2013. 11:51 >> 11:55

IZBORNA KOMISIJA

Raičević negirao neregularnosti

Predsjednik Izborne komisije Glavnog grada, Srđa Raičeić, demantovao je spekulacije o smanjivanju potpisa podrške nezavisnom predsjedničkom kandidatu Radu Bojoviću, navodeći da taj organ radi veoma profesionano i u skladu sa zakonom.

Portparol Bojovićeve kampanje Milena Bešić izjavila je juče da se potpisivanje podrške za tog kandidata u opštinskoj komisiji u Podgorici dešava pod sumnjivim okolnostima, jer se njemu smanjuje broj potpisa.

“U kontekstu tvrdnji koje su iznijete iz štaba predsjedničkog kandidata Bojovića mogu odgovorno da kažem da su iznešene tvrdnje potpuno netačne, jer Izborna komisija posao radi vrlo profesionalno i u skaldu sa zakonom”, rekao je Raičević.

On je agenciji MINA kazao da se prikupljanje potpisa podrške kandidatima organizuje u prisustvu dva člana Izborne komisije Glavnog grada, i da je od tih predstavnika uvijek jedan član vlasti, a drugi opozicije.

“Najbolji komentar na tvrdnju, koju su pojedini mediji prenijeli da je Bojović 7. februara imao u Podgorici izvjestan broj glasova, koji se nije poklapao sa podacima od subote, je to da nam se do sada nijedan medij nije zvanično obratio za te podatke, a ovlašćenja da ih dajemo imamo samo sekretar i ja”, kazao je Raičević.

On je rekao da su zvanični i tačni podaci da je Bojović 7. februara na nivou Glavnog garada imao 135 potpisa podrške, naredni dan 169, a u subotu 196.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније