Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

03. 08. 2017. 23:26 >> 22:57

ODGOVOR DEMOKRATA

Budva na nogama zahvaljujući novoj vlasti

Da nije žalosno i tragično po državu, bilo bi smiješno da DPS nekoga proziva za bilo kakvu krađu, oni koji su samo iz Budve iznijeli na stotine miliona eura, a njihovi šefovi iz cijele Crne Gore milijarde, ocijenili su iz Demokratske Crne Gore.

Demokrate su odgovorile na saopštenje budvanskog DPS-a u kome je ocijenjeno da, za sedam mjeseci koliko su na vlasti u Budvi, ništa nijesu uradile osim što su otele pobjedu koalicionim partnerima.

"Kada vi, članovi organizovane kriminalne grupe iz DPS-a i puleni čovjeka koji je DPS-u dao ime, samo pomenete Budvu, i nama i građanima Budve i cijele Crne Gore pred očima je upravo on - Svetozar Marović, osuđeni šef najveće organizovane kriminalne u regionu, ideolog i drugi čovjek vaše partije", poručuju iz Press centra Demokrata.

Demokrate poručuju da je Budva ponovo na nogama zahvaljujući novoj vlasti, čiji su predvodnici Demokrate. 

"Nije lako bilo budvansku opštinu, koja je grcala u dugovima i čiji je račun bio blokiran vratiti u solventno stanje. Jeste da za vas 3 miliona duga, djelić od onoga što ste nam "ostavili", nije ništa značajno i predstavlja "siću", ali za nas i građane Budve je pravi podvig što smo uspjeli da ih vratimo. Jeste da vas žulja jasno postavljen cilj nove demokratske vlasti u Budvi - nulta stopa tolerancije na nepoštovanje zakona, ali i to ispunjavamo; šta da vam radimo? Ipak, tek smo počeli da otvaramo Pandorine kutije, pa udahnite duboko, tek će da vas zapeče", naglašavaju Demokrate. 

Budvanskom DPS-u poručuju da vide kako su pošteni kad im je reper za poštenje Marović, kojem su se, kako kažu, utrkivali ko će više da se nasmije na njegove "duhovite" opaske dok je uveseljavao skupove, a u isto vrijeme zgrtao milione. 

"A i vi ste se ogrebali za koju "crkavicu". Da nijeste, ne biste se još uvijek oglašavali, nego biste se pokrili ušima i gledali što prije da sperete ljagu sa imena svojih porodica", zaključuju Demokrate. 

Demokratama je, kako navode, osim Svetozara, pred očima i njegov bahati sin, ali i njegov brat, koji je, takođe, osuđen za svoja kriminalna djela, kao i njihovi najbliži saradnici. Ne smiju, kažu, zaboraviti ni predsjednika Opštine Budva iz DPS-a, Lazara Rađenovića, koji je ležao u zatvoru i odatle obavljao funkciju prvog čovjeka Budve, što je nezabilježen slučaj čak i u najkriminalnijim latinoameričkim državama.

"Već smo vam rekli, a kežemo vam opet, da nije žalosno i tragično po državu, bilo bi smiješno da vi nekoga prozivate za bilo kakvu krađu, vi koji ste samo iz Budve iznijeli na stotine miliona eura, a vaši šefovi iz cijele Crne Gore milijarde. Vi ste politiku i razgovor sa građanima vodili sa jahti, salona i sa svjetskih destinacija, a mi u neposrednom kontaktu sa građanima. Da vam pravo kažemo, nije nam lako ni kad za potrebe poređenja moramo da DPS i Demokrate stavimo u istu rečenicu", navodi se u odgovoru Demokrata. 

S druge strane, kažu, čudi ih tolika DPS-ova zabrinutost za koalicione partnere Demokrata. 

"Branite li vi to od nas, onaj isti Front koji je, kako vi kažete, najveći neprijatelj ove držve, koji je htio da izvrši državni udar i najveće krvoproliće u crnogorskoj istoriji, one, po vašim riječima, ruske plaćenike i izdajnike? Da li njih branite od nas ili pokušavate sebe da odbranite od totalnog kraha. Prije će biti ovo drugo. Poručujemo vam da se prvo između sebe preispitate, a o onome ko je što uradio, sudili su i sudiće građani, kao što su presudili vama na posljednjim izborima u Budvi, za sve pljačke, pohare i mahinacije", zaključuju Demokrate u reagovanju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније