Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

20. 08. 2017. 18:43 >> 18:36
9

DEMOKRATE DPS-U

"Primate plate da bi prikrivali pljačke"

Samo jedna najmanja pljačka DPS-a, koju smo otkrili i procesuirali vrijedi više nego sve naše plate za 50 godina, poručili su iz Demokratske Crne Gore.

Ranije danas iz nikšićkog DPS-a je saopšteno da kada Demokate prigovaraju zbog skupštinskih primanja poslanicima koji su svakog dana na svom radnom mjestu, a sebe predstavljaju kao humanitarce koji doniraju dio prihoda u plemenite svrhe, tada pokazuju licemjerje kojim vrijeđaju zdravi razum građana.

Demokrate odgovaraju da su uprvao funkcioneri DPS ti koji prikrivaju brojne pljačke.

“Gospodo iz nikšićke filijale, kao i ostali iz vaše OKG DPS, vi primate plate da bi prikrivali vašu i pljačku vašeg šefa, a mi da bismo je otkrivali i pare vraćali u budžet. Uostalom, samo jedna najmanja vaša pljačka koju smo otkrili i procesuirali vrijedi više nego sve naše plate za 50 godina”, poručio je potpredsjednik Demokratske Crne Gore Momo Koprivica.

Koprivica kaže da je ovo DPS-u slab pokušaj, a kako navodi takvi će biti i rezultati na svim narednim izborima.

“Onda ćemo vidjeti gdje ste bili i šta ste radili svih ovih godina. Samo polako, stići će na red svako vaše nepočinstvo prema Crnoj Gori i njenim građanima”, zaključio je Koprivica.

Koprivica pita funkcionere DPS-a, stranke koja dobija, pet miliona iz državnog i lokalnih budžeta ikad ijednog centa odrekli.

“Da li ste ikad za tri decenije vladavine i primanja po pet miliona iz budžeta ikad odrekli nečega u korist naroda? Da li ste vi koji raspolažete sa pet miliona iz budžeta ikad i jedan cent od partijskog novca uložili u obnovu seoskih škola? Da li ste se tokom tri decenije na vlasti odrekli i jedne stanarine? I pored raspolaganja sa pet miliona budžetskog novca nijeste se mogli uzdržati, a da ne uzmete i 128 eura za gorivo. To je kleptokratski poriv koji liječite otimanjem od usta sirotinje. A otimate žestoko. Sjetimo se samo 125 miliona palih garancija za KAP, sjetimo se kriznog poreza, neustavne takse euro po euro, neustavne takse na radio prijemnike. Sad ozbiljno – zacrvenite li se makar malo kad se sjetite svega što ste radili ovoj državi i građanima?”, pita Koprivica u izjavi za medije

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније