Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Pobjeda, Objavio: I. P. ]

16. 09. 2017. 07:52 >> 07:23
52

KORAĆ SMATRA

Željeznjak kao srpski gubernator

Narodni poslanik u Skupštini Srbije, Žarko Korać, ocijenio je da je najava Sergeja Željeznjaka da će učestvovati u pisanju Deklaracije o opstanku srpske nacije "čist bezobrazluk".

"Sergej Željeznjak počinje da liči na gubernatora srpskog naroda I, kada to ne bi bilo besmisleno, bilo bi teško uvredljivo i pretenciozno", rekao je Korać za Pobjedu.

Komentarišući najavu Željeznjaka da će Jedinstvena Rusija, partija ruskog predsjednika Vladimira Putna predložiti pripremu deklaracije zajedno sa partijama balkanskih zemalja koja će biti usmjerena na očuvanje srpske nacije, njene kulture i ćirilice, profesor Korać ističe da je u pitanju bezobrazluk.

Korać je dodao da nažalost Rusija toleriše razne ispade Željeznjaka.

"Interesuje me šta bi on rekao kada bi neko u Srbiji pisao deklaraciju o položaju ruskog naroda. Znači, to je jedna arogancija i bezobrazluk koji nažalost toleriše Rusija i pravi se da to ne vidi. Iza toga suštinski stoji vladajuća stranka u Ruskoj Federaciji i preko agresivnih i neumjesnih izjava ovog gospodina ona nama stalno šalje svoje suštinske poruke, a poruke su vrlo jasne: srpski narod je suštinski svuda ugrožen i treba mu majčica Rusija da ga zaštiti", zaključio je Korać.

Пратите нас на

Коментари52

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније