Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

03. 07. 2013. 14:38 >> 14:37
1

REIZBOR RAĐENOVIĆA

Radman: Opozicija i dalje "lovi izdajnike"

Izborom predsjednika opštine Budva još jednom je potvrđen politički autoritet DPS-a i naših koalicionih partnera i ubjedljiva podrška koju imamo od građana Budve i Crne Gore, ocijenio je član Izvršnog odbora DPS-a Andrija Radman.

Komentarišući izbor Lazara Rađenovića za gradonačelnika Budve i to što su dva opoziciona odbornika glasala za kandidata DPS-a, Radman je rekao da je "po ko zna koji put dokazana nemoć i nejedinstvo crnogorske opozicije".

"Koja se danima  bavi 'lovom na izdajnike', zaobilazeći tako suštinu samog procesa i rezultat koji je nedvosmileno pokazao da je kandidat DPS-a osvojio duplo više glasova od kandidata opozicije i time potvrdio volju građana Budve iskazanu na lokalnim izborima u oktobru prošle godine", kazao je Radman.

Umjesto što se DF i ostatak opozicije bave istražnim radnjama, Radman im je poručio da "treba možda da krenu od uzroka i kažu budvanskoj i crnogorskoj javnosti zašto je bilo potrebno da crveni fluorescentni flomasteri probijaju papir glasačkog listića".

"I da li to znači da nisu imali povjerenje čak ni u svojih sedam odbornika, pa su na prilično neuobičajen i malo diskutabilan način morali da se provjere među sobom? Ovo takođe, treba da bude i poruka svima da, kada je opozicija na lokalnom nivou na ovaj način spremna da izvrši pritisak na svoje članove i "obaveže" ih flomasterima, što se tek onda dešava na državnom nivou, kada se održavaju parlamentarni ili predsjednički izbori? Kakvim se onda metodama služe? Kojim bojama se "zadužuju" njihovi glasači? Da li je pritisak koji se na ovaj način direktno sprovodi nad kontrolisanim biračima manje značajan od tzv. afera koje ista ta opozicija pokreće u cilju diskreditovanja vladajuće koalicije", pitao je Radman.

Za razliku od njih, kojima je flomaster u boji garant  zajedničkog političkog djelovanja, Radman je rekao da je glasanjem za Rađenovića "naša koalicija pokazala spremnost da na bazi predizbornog programa, rukovođena potrebama građana, nastavi da radi u interesu Budve i cijele Crne Gore".

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније