Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

13. 10. 2017. 20:03 >> 19:33
5

DPS O DEMOKRATAMA

"Žele da sakriju Kaluđerovića i Gošovića"

Demokrate dižu maglu da bi od Bihoraca sakrili svoje partijske vedete Velizara Kaluđerovića i Nevena Gošovića, nekadašnje kreatore politike SNP-a, saopštio je DPS.

"Bez obzira na sav trud da se prikriju `mladošću, mudrošću, hrabrošću`, suštinu njihove politike razotkriva citiranje i slijepo vjerovanje njihovom nekadašnjem koalicionom partneru Vojislavu Šešelju, kojem više ne vjeruje ni biračko tijelo u Srbiji, a kamoli u regionu", poručili su iz DPS.

Kako su kazali, to što je Bečić iz svoje političke biografije izbrisao doskorašnje funkcije koje je obavljao u SNP-u, ne poništava njegovu političku matricu, "koju `kokarde` bez greške prepoznaju i priklanjaju joj se".

"O tome najbolje svjedoče fotografije Alekse Bečića sa Ilijom Šćekićem, vođom četničkog pokreta iz Berana", navoodi se u saopštenju DPS-a.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније