Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

13. 10. 2017. 21:53 >> 21:30
8

DEMOKRATE PORUČILE

"Bečiću prilaze slobodni građani"

Aleksi Bečiću prilaze na ulicama širom Crne Gore i u prostorijama Demokrata slobodni građani zahtijevajući fotografiju sa predsjednikom, koji ih ne pita ni za ime, ni za prezime, ni za vjeru, ni za naciju, saopšteno je iz te partije nakon što je DPS objavio fotografiju lidera Demokrata sa vođom četničkog pokreta iz Berana Ilijom Šćekićem.

"Zamislite koliko nemate ništa loše o Aleksi Bečiću i pored skeniranja svih vaših službi i paraslužbi, kada se ovim bavite. Samo pokazujete i priznajete svoju nemoć i nervozu", navodi se u saopštenju Demokrata.

Oni su kazali da lider DPS-a Milo Đukanović ima fotografije sa ratišta.

"Vjerovatno da posebno mjesto u albumu zauzimaju i fotografije sa sjednica Vrhovnog savjeta odbrane čiji je bio član u trenucima donošenja odluka o formiranju sedmog bataljona. U svom fotoalbumu vaš šef se može pohvaliti i fotografijama sa ratišta, ispred tenkova u maskirnoj uniformi naoružan do zuba. Vjerovatno je išao da širi poruke mira i sloge. Ne možete izbrisati ni fotografije niti uviti vašu rušilačku ideologiju na kojoj ste utemeljeni u novo lažno ruho iza kojeg optužujete druge za ono što ste zapravo vi", saopštila je Demokratska Crna Gora.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније