Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

11. 11. 2017. 20:30 >> 20:01
13

DEMOKRATE PORUČUJU

"Jurišaju na nas zbog straha i panike"

Da ne vladaju strah i panika u redovima Demokratske partije socijalista (DPS), ne bi jurišali na naše kandidate za odbornike, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

Demokrate su reagovale na izjavu poslanika DPS-a, Miloša Nikolića, koji je kazao da Demokrate vode negativniu i prljavu kampanju, a ne DPS, kako ih opštužuju.

"Pionir DPS OKG Nikolić pokazuje lojalnost šefovima, gazeći po svemu onome što čovjek u tim godinama treba da zastupa. Prije svega - slobodu. A kako Nikolić nije slobodan, već ga drže na političkom povocu koji s vremena na vrijeme popuste, očekivana je ovakva reakcija. Da ne vladaju strah i panika u redovima najmračnije organizacije u Crnoj Gori, ne bi jurišali na naše kandidate za odbornike. Da im nije dogorelo do nokata, ne bi se služili neistinama i izmišljotinama na račun lidera političke konkurencije. Da nisu posljednji minuti u pitanju, ne bi šef nad šefovima izvrtao teze i prekrajao svoji ratnu biografiju, a potom prebacivao drugima ono što je zapravo on činio. Ne bi bio otvoren lov na Demokrate najogavnijim sredstvima, da nije kucnuo taj čas. Čas u kome treba da se pogleda i istini i pravdi u oči, a građanima već davno ne smijete", saopštile su Demokrate.

Poručuju da se prošla vremena zastrašivanja.

"I dalje ne odgovarate čime to prijeti Daliborka Pejović? Mislite da ćete nas uplašiti zveckanjem oružja kako ste navikli 90-tih godina. Prošla su ta vremena, a prolazite i vi. Odzvonilo vam je. Nemojte misliti da ćete nas i fizički moći zaustaviti, a naročito ne podmetanjima i montažama u vašem stilu", navodi se u reagovanju Demokrata.

Kazali su da Nikolić treba da baštini one vrijednosti koje pripadaju njegovoj generaciji.

"Nikoliću, otrgni se na vrijeme iz kandži Organizovane kriminalne grupe i baštini one vrijednosti koje pripadaju tvojoj generaciji. Ne dozvoli da ti učitelj bude Sveto, idol Milo, a profesor Duško Marković. Nastaviti njihovim putem može samo onaj ko želi biti lopov, diktator i doušnik. Zato bježi, spašavaj se dok je vrijeme, njima je ionako isteklo", zaključuju Demokrate.

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније