Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

19. 11. 2017. 12:51 >> 12:20
6

UGLEDNI SPORTISTA

Popović podržao SDP na Cetinju

Višestruki prvak Crne Gore u stonom tenisu, ugledni sportski radnik i dobitnik 13-novembarske nagrade, Branko Popović, podržao je izbornu listu "SDP - Da živi Cetinje", na lokalnim izborima koji će biti održani 26. novembra.

 

"Kao rodjeni Cetinjanin i šesnaestostruki prvak Crne Gore u stonom tenisu, svjestan sam potrebe da u gradu dođe do političkih promjena koje će omogućiti bolji život svim građanima Prijestonice. Nikada nijesam bio politički angažovan, ali prepoznajem trenutak kada treba pružiti podršku snagama koje imaju iskrenu želju i prije svega viziju i plan kako da Cetinje živi", rekao je Popović.

Istakao je da da lista "SDP – Da živi Cetinje", kvalitetom kampanje koju vodi i jasnim nuđenjem konkretnih rješenja za razvoj grada u narednom periodu zavređuje njegovu podršku.
 
"Cetinju treba posvećenost svih stručnih ljudi bez obzira na političku i partijsku pripadnost koji imaju jasan i održiv plan i program za građane Prijestonice. Jedino tako, kroz okupljanje i jasnu viziju, kroz sinergiju znanja, struke i posvećenosti, Cetinju može biti bolje. Kao dobitnik 13-novembarske nagrade, uvjeren sam da lista SDP – Da živi Cetinje predstavlja garanciju da će se od 26. novembra upravo na taj način upravljati gradom", kazao je Popović.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније