Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

24. 11. 2017. 23:48   >>  23:36 13

MARKOVIĆ PORUČIO

"Bečiću dalje ruke od Mojkovca"

Zamjenik predsjednika DPS-a i premijer Duško Marković, poručio je večeras iz svog rodnog grada da će njegova partija ubjedljivo pobijediti u Mojkovcu, te da će počistiti, kako je kazao, politički korov i u Petnjici, i u Tuzima i na Cetinju.

Za četiri godine Mojkovac biti zimski i ljetnji turistički centar i biće više desetina novih radnih mjesta, proučio je Marković.

“Naš Mojkovac će imati najprivlačniju sportsko-rekreativnu zonu sa jedinstvenim izlaskom na rijeku Taru, suzu Evrope. Ovaj grad će biti moderna planinska varoš po ugledu na one u evropskim turističkim centrima, izgrađenih čistih ulica, platoa i parkova, mjesto uzornih poljoprivrednika i domaćina. Mojkovac je grad mladih, u kojem ćemo fudbal izdići iznad prosječnosti. I tako fudbalski klub, u kojem je ponikao naš Stefan Savić, pretvoriti u rasadnik novih talenata i šampiona, a rukometni klub učiniti ponovo prvakom Crne Gore i izvesti ga na evropsku scenu”, naveo je Marković.

On se osvrnuo na političku konkurenciju...

“Uvjeren sam da vi veoma dobro znate sa kim imate posla. Ali ipak, danas, 11 godina nakon referenduma, u isto kolo u Mojkovcu uhvatili su se svi oni koji su i tog istorijskog 21. maja snažno bili uprli da onemoguće crnogorsku nezavisnost. Uz DF, čijim se liderima sudi zbog izdaje svoje države, tu propalu političku družinu predvode nazovi Demokrate, oni koje ste vidjeli posljednjih mjeseci kroz nešto što je nezabilježeno u ovom kraju. A to je drsko upadanje neznanaca na vaša vrata, primitivno ponašanje i uvrede, ne samo naših aktivista i podržavalaca, već cijelih porodica”, kazao je Marković.

U Mojkovcu se, kaže, uvijek znalo kako se dolazi u goste i kako se časni gosti dočekuju.

“Mojkovčani su u prošlosti znali da ginu da bi drugi opstali i živjeli, ali ovu agresiju primitivizma, mržnje i gadosti nijesmo imali prilike da vidimo. Mojkovac ne prihvata takvo uličarsko ponašanje i oni nemaju šta da traže u našem gradu. Zbog toga poručujemo nedovršenom Aleksi – dalje ruke od Mojkovca!”, poručio je Marković.

On je demantovao priče da u DPS-u imaju dva tabora okupljenih oko njega i Đukanovića.

“To nam govore oni koji se dijele kao amebe, koji nam se ne smiju pojaviti na oči nigdje gdje stanuje odgovornost i posvećenost državi i građanima. Junače se saopštenjima, lažnim profilima, montiranim spotovima i tabloidnim medijima. A u međuvremenu, po njima posvađani Milo i Duško ih pobijediše kada god se i gdje god se pojave. Neka oni objave, iako se hvale, koliko smo jači od njih u Budvi, Kotoru i Herceg Novom”, istakao je Marković i dodao:

“Nas dvojica smo već 28 godina zajedno. Ponosni na naša politička i državna dostignuća, ponosni na naše prijateljstvo koje je iznad politike i iznad funkcija, zasnovano na ljudskim i crnogorskim vrijednostima, vrijednostima naših porodica. Zbog toga im poručujem da ćemo ih nas dvojica, nas dvojica zajedno sa vama, ne samo pobijediti ubjedljivo u Mojkovcu, već ćemo počistiti taj politički korov i u Petnjici, i u Tuzima i na Cetinju. Dakle, pobijedićemo ih i ove godine. I sledeće godine. I svake druge godine. Za naš Mojkovac, srećna nam pobjeda!”, poručio je Marković.

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније