Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Mina; Objavila: J.B.Č. ]

09. 01. 2018. 13:59 >> 13:25

LOKALNI IZBORI

Forca samostalno u Ulcinju

Nova Demokratska Snaga Forca samostalno će nastupiti na lokalnim izborima u Ulcinju, 4. februara, saopštili su iz te partije.

"Forca je odlučila da sama nastupi na narednim lokalnim izborima u Opštini Ulcinj, ubijeđena u pobjedu kao najjača politička partija", kaže se u saopštenju.

Navodi se da su uzastopni napori za formiranje šire predizborne koalicije sa albanskih političkim partijama, nažalost, naišli na nedostatak volje kod drugih aktera.

Iz Force tvrde da su, za dvije godine vođenja Opštine Ulcinj, uveli novi model dobog upravljanja, koji na odgovoran i efikasan način rukovodi budžetom.

"Forca je u Ulcinju skratila zloupotrebe i nenamjenske troškove, i time izvršila konsolidaciju budžeta opštine. S druge strane, poboljšala je lokalne usluge, počela sa bazičnim investicijama u opštinskoj infrastrukturi i stvorila atraktivan ambijent za strane investitore", saopštili su iz te partije.

Kako su naveli, svi ti koraci garantuju sigurnu budućnost za ulcinjsku opštinu.

"Upravo zato, slogan Forcine kampanje biće 'Odbranimo budućnost'. Ovaj slogan reflektuje volju naše partije za spječavanje povratka nazad u epohu zloupotreba i nesposobnosti", kaže se u saopštenju.

Navodi se da će se Forca na izborima u Ulcinju predstaviti sa novim programom, novom profesionalnom ekipom i sa novim viđenjem.

"Naša politička snaga svjedoči da je sposobna da ide u korak s vremenom, ima odgovornost da najbolje čuje i shvati potrebe građana i kapacitet da pripremi najbolju političku ponudu, izradivši izbornu platformu koja najbolje odgovara vremenskim potrebama", kazali su iz Force.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније