Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Pobjeda, Objavio: I. P. ]

08. 03. 2018. 07:31 >> 07:29

ZA PREDSJEDNIKA

SNP se još nada zajedničkom kandidatu

Socijalistička narodna partija (SNP) i dalje se nada da će opozicija imati zajedničkog kandidata na predsjedničkim izborima. Lider SNP-a Vladimir Joković kaže kako misli da nijesu zakasnili u tome.

 

Demokratski front saopštio je u utorak, nakon sjednice Predsjedništva, da su se dogovorili da Andrija Jovićević odustane od kandidature, te da je to urađeno “zbog istorijske važnosti objedinjavanja opozicije oko jedne nestranačke ličnosti”.

Mediji spekulišu da su sada u igri za predsjedničkog kandidata opozicije nekadašnji direktor Neks Montenegro berze i bivši poslanik Mladen Bojanić kao i bivši predsjednik CANU Momir Đurović.

Joković kaže da je zajednički predsjednički kandidat očekivanje najvećeg dijela opozicionih birača u Crnoj Gori.

“Na nama je da se dogovorimo”, kazao je on.

Na pitanje hoće li biti novog opozicionog sastanka, Joković je odgovorio da je “u komunikaciji sa ostalim opozicionim kolegama, ali nije precizirao da li će i kada biti zvanični susret.

“Mislim da treba da razgovaramo i idemo u tom pravcu da se nađe zajedničko rješenje za predsjedničke izbore”, rekao je on.

Joković je, na pitanje je li SNP-u prihvatljiv kao zajednički kandidat Momir Đurović ili Mladen Bojanić, odgovorio da o tome ne odlučuje on.

“Odluku kog kandidata podržati ili ne donosi Glavni odbor, po Statutu partije”, rekao je on.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније