Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

28. 07. 2013. 11:36 >> 12:14

ŠIRE MREŽU

Pozitivna osnovala odbor u Tivtu

Pozitivna Crna Gora osnovala je danas u Tivtu Opštinski odbor te partija.Generalni sekretar Pozitivne Goran Tuponja kazao je tom prilikom da su Tivćani "veoma brzo prepoznali Pozitivnu kao građansku partiju, čiju ideju i sami njeguju".


"Prepoznali ste alternativu i budućeg nosioca vlasti, partiju koja može da pokrene promjene, ne samo u Tivtu, već i u čitavoj Crnoj Gori",istakao Tuponja.

Član Opštinskog odbora Pozitivne Crne Gore Tivat Silvio Marković zahvalio se sugrađanima koji su prihvatili da se angažuju i učestvuju sa tom strankom u stvaranju bolje budućnosti grada.

"Pozitivna nam je svima pružila novu opciju i mogućnost da imamo stranku putem koje možemo stvarati novu i bolju budućnost", zaključio je Marković.

Nakon formiranja tivatskog odbora Pozitivne, predstavnici stranke obišli su Gradski park u kojem su posadili drvo i tako dali doprinos akciji"Posadi drvo za svoj grad".
Opštinski odbor u Tivtu broji 11 članova, koji čine Momčilo Radnjić, Iso Đešević, Silvio Marković, Ivo Tripović, Ljiljana Mitrović, Natalija Živković, Petar Klakor, Zvonimir Petković, Anđelko Đuranović, Stojan Pajčin i Mato Petković.

Nakon Nikšića, Bara, Cetinja i Andrijevice, Pozitivna je u Tivtu osnovala peti OO.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније