Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

09. 08. 2018. 13:37 >> 13:22
1

DEMOKRATE ODGOVORILE

Problem DPS-a nesposobnost da sruši vlast u HN, BD i KO

Jedan od najvećih problema DPS-a je nesposobnost da sruši lokalnu vlast u Herceg Novom, Budvi i Kotoru, ocijenio je odornik Demokrata, Miladin Vidaković.

 

Demokrate su reagovale na jučerašnje ocjene DPS da kumovske veze u Herceg Novom održavaju lokalnu vlast.

"Da kumovske veze ne mogu održavati vlast, lijepo ste se uvjerili kad smo vas pobijedili na lokalnim izborima u Herceg Novom, kada vam ni kum Svetozar nije mogao pomoći da ostanete na vlasti u ovoj opštini. Iz stanja apsolutne bespomoćnosti nijeste izašli ni nakon izbora", kazao je Vidaković.

On kaže da je DPS, koji je prouzrokovao problem u bolnici u Meljinama i zaposlene doveo u užasan socijalni položaj, "sada naglo zabrinuti nad njihovim sudbinama".

"Tražite od Opštine da učini ono što bi trebalo da učini Vlada. Valjda vam je jasno da time priznajete da Opština bolje rješava probleme iz nadležnosti Vlade od same Vlade. Hvala vam na tome. Opština je predložila Zaključak jedino održiv u ovom trenutku, a to je da Vlada preuzme finansiranje zaposlenih, jer je to u njenoj nadležnosti, i na taj način spasi Bolnicu. To je i jedino moguće rješenje koje su podržali i sami zaposleni", rekao je on.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније