Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

12. 08. 2013. 08:00 >> 08:17
25

POVRATAK PEROVIĆA

Ima još poštenih u Crnoj Gori

Bivši lider Liberalnog saveza Crne Gore (LSCG) Slavko Perović rekao je da će ta stranka ubuduće sama djelovati, jer su "sve druge partije projektovane". On tvrdi i da je LSCG "jedini nepotkupljiv".

 

Navodeći da će u početku djelovati kao grupa građana dok ne obnovi svu neophodnu partijsku infrastrukturu, Perović je rekao da je LSCG obnavlja "sa rijetkim prijateljima, stamenim ljudima koji su ostali dosljedni ideji i stranci".

"Naravno, nadam se i mladim snagama. Ja znam da je Crna Gora puna poštenih ljudi. Dobro mi došli svi koji žele istinsko dobro Crnoj Gori", rekao je Perović Dnevnim novinama.

Komentarišući političku scenu u Crnoj Gori, kao i eventualnoj saradnji sa ostalim strankama, Perović je rekao da će LSCG nepotkupljiv i da će sam djelovati.

"Sve druge partije su projektovane", kazao je Perović, navodeći kako je LSCG jedini imao "nepotkupljenu masu i ogromnu energiju", koja je, kako je ocijenio, nestajala od izbora do izbora.

Пратите нас на

Коментари25

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније