Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

20. 01. 2019. 11:01 >> 10:37
4

REAGOVANJE FRONTA

"Pink i Happy satanizovali DF, Bogdanović ćutao"

Demokratski front pitao je ministra kulture Aleksandra Bogdanovića zašto nije reagovao prethodnih godina kada su se, kako navode, televizije Pink i Happy obračunavale sa DF-om.

Ministar kulture Crne Gore Aleksandar Bogdanović pozvao je Agenciju za elektronske medije da preduzme mjere iz svoje nadležnosti zbog, kako navodi u saopštenju, višemjesečne negativne kampanje koju protiv naše zemlje posredstvom kablovskih operatera sprovode televizije Pink i Happy.

Iz DF-a poručuju da su iz ministrove jučerašnje izjave vidljivi dvojni i prepoznatljivi aršini režima.

“DF zato postavlja pitanje ministru Bogdanoviću da li on to misli upravo na onaj isti “Pink”, koji je bezočnim pljuvanjem već godinama servisirao sve narudžbe DPS-a, i zagađivao medijsku scenu naše zemlje obrušavajući se na DF i njegove lidere najprljavijim kvalifikacijama, podmetačinama i montažama?”, pitaja DF.

Pitaju ministra Bogdanovića da li je svih ovih godina “stanovao u Crnoj Gori ili na Rtu dobre nade”.
    
“Jeste li gledali monstruozne montaže iste te dvije TV-kuće u cilju satanizovanja lidera DF-a, i cjelokupne koalicije, koja isto predstavlja građane Crne Gore? I to značajan broj, koje ste svojim ćutanjem pokušali degradirati kao građane drugog reda. Zašto ne rekoste bar jednom, bar jednu paušalnu riječ upozorenja ovim TV-stanicama da su prevršile sve mjere, nego zadovoljno ćutaste do dana današnjeg kao faraon u piramidi vlasti? Pa vam sve to nije bio, kako sad kažete, šovinističko-huškački govor, ali ovo sada jeste”, navodi se u saopštenju DF-a.

Kažu i da je Bogdanoviću važno samo da mu niko ne kritikuje režim, i tu se završava sva njegova odbrana cijele Crne Gore.

“DF zna, i znaće da zastupa istinske nacionalne interese i vrijednosti Crne Gore, ali u njih ne ubraja dvolične i duple aršine Bogdanovića, koji se naprečac sjetio da mu “Pink” i “Happy” zadaju duševne boli. Svim tim svojim političkim lupinzima, zakašnjelim i jednostranim stavom ministar kulture se legitimisao kao najobičniji branilac lika i djela velikog Vođe, i na djelu pokazao da ne zaslužuje mjesto ministra. Osim što je fotogeničan, a to i nije baš referenca za fotelju u kojoj se nalazi”, navodi se u saopštenju DF-a.

Kažu i da su “Pink” i “Happy” TV, svih ovih godina servisirale upravo želje i narudžbe režima i DPS-a.

“Na kraju, da je Bogdanović bar dio svog ispoljenog žara usmjerio na rasvjetljavanje uloge svog tasta u privatizovanju Crne Gore, kojeg upravo mrska mu Srbija i danas bratski čuva u svom okrilju, tast bi sad već na miru pisao memoare u svojoj Crnoj Gori, u svom ZIKS-u u Spužu, veličajući lik i djelo svog šefa, koji ga je i žrtvovao zarad sopstvenih interesa”, zaključuje se u saopštenju DF-a.

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније