Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

30. 04. 2019. 11:15 >> 11:22

ČESTITKA BRAJOVIĆA

Stvarati povoljniji ambijent za nova radna mjesta

Svi akteri društvenog, političkog, privrednog života, kao i civilno društvo i sindikalne organizacije imaju obavezu da kontinuirano rade na stvaranju sve povoljnijeg ambijenta za nova radna mjesta, a za zaposlene bolje uslove rada, mogućnost usavršavanja i daljeg napredovanja, kazao je predsjednik Socijaldemokrata CXrne GOre Ivan Brajović.

Brajović je povodom 1. maja Međunarodnog praznika rada uputio čestitku svim građankama i građanima Crne Gore.

"Obilježavajući Praznik rada, prisjećamo se borbe ne samo za radnička, već i za politička prava i slobode. Kao i u svim drugim oblastima, za napredak su potrebni svijest i zrelost društva, razvijene institucije i spremnost ključnih segmenata zajednice da daju svoj doprinos boljim uslovima života i rada", kazao je Brajović.

On je istakao da ovaj Prvi maj Crna Gora dočekuje sa egzaktnim pokazateljima ekonomskog rasta, unaprijeđenim zakonodavstvom u oblasti unutrašnje trgovine koje je važno za veliki broj zaposlenih u ovoj djelatnosti, a kako je dodao, čine se i napori za povećanje minimalne cijene rada.

"Svi akteri društvenog, političkog, privrednog života, kao i civilno društvo i sindikalne organizacije imaju obavezu da kontinuirano rade na stvaranju sve povoljnijeg ambijenta za nova radna mjesta, a za zaposlene bolje uslove rada, mogućnost usavršavanja i daljeg napredovanja", navodi se u čestitki.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније