Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

12. 06. 2019. 13:21 >> 13:21
20

SNP ĆE BITI NA SABORU

"Narod će stati u odbranu vjere i svetinja"

Trojičindanski sabor u Podgorici biće polazna osnova za bratsko pomirenje u Crnoj Gori, ali isto tako i mjesto sa kojeg će se poslati poruka da će narod stati u odbranu svoje vjere i svetinja, poručuju iz Socijalističke narodne partije.

Kažu da je SNP uvijek bila uz svoj narod, tako će, kako poručuju, biti i ovoga puta, u subotu na Trojičindanskom saboru, u Hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici.

“Bićemo tamo zajedno sa vjernim narodom i odazvaćemo se na taj način pozivu našeg Mitropolita i ostalih arhijereja. Tamo ćemo biti i zbog nečije namjere da kidiše na ime, dostojanstvo i imovinu naše crkve”, poručuju iz SNP-a.

Biće to, kako kažu, crkveno sabranje i poziv na bratsku ljubav, mir i slogu.

“Mitropolija crnogorsko-primorska SPC je najpoštovanija institucija u našoj državi već više godina u svim ispitivanjima javnog mnenja. Stoga je ovo pravi momenat da se saberemo i pokažemo svima koji žele da kidišu na naše svetinje, da se narod ne može nipodaštavati”, stoji u saopštenju SNP-a.

Sa sabora će, kako kažu u SNP-u biti poslata poruka da “Bog voli kada se narod sabira”.

“Što nas više bude u subotu, poruka onima koji su smislili ovu ujdurmu će biti snažnija. Učinimo sve da u subotu, svi kao jedan pokažemo jedinstvo i da Sabor protekne u duhu mira, ljubavi i poštovanja”, zaključuje se u saopštenju SNP-a.

Пратите нас на

Коментари20

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније