Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B. [ TVCG ]

17. 06. 2019. 15:26 >> 15:25

KOLEGIJUM

Bez dogovora o sjednici kotorske Skupštine

Kolegijum kotorske Skupštine završen je bez dogovora i bez zaključaka.

Predsjednica Skupštine Dragica Perović je najavila da će o svom stavu, u skladu sa zakonom obavijestiti članove kolegijuma i javnost.

Kolegijum je sazvan jer je većina u kotorskom parlametu, koju čine odbornici DPS-a, SD-a HGI-a i Liberalne partije sa odbornicom Brunom Lončarević, tražila nastavak sjednice na kojoj je smijenjen, predsjednik opštine Vladimir Jokić.

Upravni sud je kasnije utvrdio da je Jokić nezakonito smijenjen.

Ministrstvo javne uprave upozorava Skupštinu Opštine Kotor da sjednicu mora zakazati u roku od 20 dana od upozorenju Vlade, odnosno od 3. juna, jer su u u toj opštini ugružena prava građana na loklanu samoupravu.

Kolegijumu nije prisustvovao predstavnik SDP-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније