Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

23. 06. 2019. 15:25 >> 15:27

NOVI OO DPS

Sa 63% novih članova u dinamičniji razvoj Tivta

DPS je u Tivtu uvijek imala stabilnu partijsku strukturu, koja je bila dominantan činilac vlasti svih prethodnih godina i to je stvorilo temelj za uspjeh koji je Tivat ostvario, poručio je koordinator DPS-a za Tivat i član Predsjedništva Predrag Nenezić.

Nenezić je to kazao na Opštinskoj konferenciji DPS Tivat.

"Zahvaljujući mudroj politici DPS-a i razvojnoj politici Vlade Crne Gore, a posebno zahvaljujući viziji predsjednika Mila Đukanovića, Tivat je postao najbolji primjer brzog, ali i održivog razvoja i transformacije grada u globalno poznatu turističku destinaciju." naglasio je Nenezić.
Od 2012. ostvaren je, kako navodi Nenezić, i impresivan rast povjerenja glasača u DPS od preko 65% tokom sva tri izborna ciklusa, na kraju kojeg je osvojena i apsolutna vlast u proteklom četvorogodisnjem periodu.

“Do tog uspjeha se došlo i zahvaljujući domaćinskom upravljanju gradom posljednjih dvije decenije”, poručio je Nenezić.

On je takođe istakao da svi uspjesi koje je DPS ostvario u Tivtu neće u profesionalnom smislu opustiti lokalno rukovodstvo.

"Moramo biti inovativni, proaktivni, prepoznati izazove i riješavati ih" zaključio je Nenezić.

Predsjednik OO DPS Tivat Siniša Kusovac istakao je u svom govoru da ostvareni rezultati na lokalnim, parlamentarnim i predsjedničkim izborima obavezuju i te rezultate treba braniti i poboljšati kroz stalno unapređivanje komunikacije sa biračima.

"Ugaoni kamen našeg uspjeha je dobro organizovan partijski rad kroz jačanje strukovnih djelova partije kao što su Savjet mladih, ŽAD i MO, koji su se pokazali kao najvažnije karike u predizbornim aktivnostima", naglasio je Kusovac.

Na izbornoj konferenciji izabrano je 59 članova novog OO DPS Tivat od čega je 63% novih članova, 38% žena i 20% mladih. 

Nakon opštinske izborne konferencije DPS u Tivtu, obilježen je i Dan partije, a Predrag Nenezić se osvrnuo na dinamičan dosadašnji razvojni put Tivta, podsjetivši na početak 90-tih godina, kada je neka druga politika upravljala Tivtom i prijetila da na duži period zaustavi razvoj grada.

“Tada smo živjeli u jednom vremenu medijskog mraka kada nam mnoge istine nisu bile dostupne, a mnoge zablude servirane kao spasenja. Zato Tivat sa svojom dugom tradicijom multietničkog, multikulturalnog i multivjerskog grada na najbolji način razumije i podržava uređenje pitanja slobode vjeroispovijesti kao jednog od važnih stubova trajne obnove države Crne Gore", istakao je Nenezić i poželio uspješan rad novom Opštinskom odboru DPS Tivta, koji ima važan zadatak očuvanja i unapređenja dostignutih rezultata.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније