Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

03. 07. 2019. 11:40 >> 15:39
20

AVRAMOVIĆ ZAKAZAO

Nova većina sjutra bira predsjednika SO Kotor

Vršilac dužnosti predsjednik SO Kotor Željko Avramović zakazao je za sjutra u podne sjednicu lokalnog parlamenta.

 

"Dvanaesta sjednica SO Kotor održaće se 4. jula sa početkom u 12 časova u sali za sjednice SO Kotor u palati Bizanti", navodi se u saopštenju Avramovića.

Podsjećamo, ranije je saopšteno da je nova skupštinska većina u kotorskom parlamentu, koju čini 17 odbornika DPS, SD, LP, HGI i odbornica Bruna Lončarević, zakazala novu sjednicu za sjutra, na kojoj će birati novog predsjednika Skupštine, nakon što su prošle nedjelje smijenili predsjednicu SO Dragicu Perović.

Smijenjena predsjednica Skupštine Opštine Kotor Dragica Perović tvrdi da je v.d. predsjednika Skupštine opštine Željko Avramović u zgradi kotorske opštine navodno obio njen radni sto i uzeo pečat.

Kako je navela u saopštenju, bezakonje u Kotoru može da se zaustavi tako što će Vlada na sjutrašnjoj sjednici prekinuti njen mandat, kao i mandat grupe odbornika koji su doveli Kotor u, kako je kazala, stanje bezakonja, na način što će raspustiti Skupštinu Opštine Kotor i raspisati izbore. 

Avramović juče nije želio da otkrije ko će biti kandidat za predsjednika SO.

Пратите нас на

Коментари20

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније