Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

14. 09. 2019. 22:00 >> 22:04

TREĆA SJEDNICA

Plavski DPS izabrao Izvršni odbor

Plavski Odbor DPS-a izabrao je danas 25 članova Izvršnog odbora.

 

Sjednicom je predsjedavala predsjednica Opštinskog odbora Eldana Canović.

"Opštinski odbor je upoznat sa aktivnostima i pripremama u susret kongresu Partije, a takođe su razmotrene i druge teme iz nadležnosti Opštinskog odbora. Na sjednici je ocijenjeno da je postignuti nivo jedinstva partije rezultat predanog i odgovornog rada svih članova Partije u Plavu.

Izraženo je zadovoljstvo što DPS svojim aktivnim participiranjem u vlasti daje vidan doprinos izgradnji objekata od vitalnog značaja za život i rad svih građana Plava", navodi se u saopštenju DPS-a.

U tom kontekstu, kako su kazali, pozdravljena je realizacija projekata: izgradnja Trga, puta Plav – Gusinje preko Vojno sela, Prnjavorska ulica, Ribarska ulica kao i put prema Hridskom jezeru.

Svi pomenuti projekti su u fazi realizacije i neoboriv su dokaz, kako su ocijenili u DPS-u, kontinuirane i iskrene posvećenosti Vlade u razvoju Plava.

Sjednici su prisustvovali koordinatori, u ime Predsjedništva Mevludin Nuhodžić, a u ime Izvršnog odbora Mirsad Mulić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније