Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

03. 10. 2019. 17:19 >> 17:29
5

DF SMATRA

"Đukanović posljednji koji bi trebalo da se raduje Pompeu"

Demokratski front smatra da je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović posljednja osoba koja bi trebalo da se raduje dolasku američkog državnog sekretara Majka Pompea u Crnu Goru, jer je, kako kažu u DF-u, Đukanović učinio sve ne bi li na američkim predsjedničkim izborima 2016. pobijedila Hilari Klinton tadašnja vodeća predstavnica Soroševe neoliberalne politike u svijetu.

"Ovakva kampanja protiv predsjednika Donalda Trampa traje do današnjeg dana kroz različite vidove subverzije: od šverca dvadeset tona kokaina u SAD do procesuiranja američkih agenata FBI-a i CIA, i to pod sumnjom da su zajedno sa liderima DF- a i agentima GRU- a planirali državni udar ne bi li zaustavili učlanjenje Crne Gore u NATO," navode u DF-u.

Oni navode da je čitav spektar aktivnosti usmjerenih protiv, kako kažu, legitimno izabranog američkog predsjednika i njegovih saradnika samo nastavak politike duboke države čiji je jedan od evropskih lidera i Milo Đukanović koji otvoreno podržava opoziv koji su Demokrate pokrenule u Kongresu.

Kao dokaz da se Milo Đukanović nimalo ne raduje posjeti gospodina Pompea crnogorskoj javnosti DF je objavio rješenje Višeg suda o određivanju pritvora šestorici američkih državljana agenata CIA i FBI pod sumnjom da su zajedno sa DF - om učestvovali u pokušaju terorizma na dan izbora 2016. 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније