Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

26. 10. 2019. 08:24 >> 16:52
33

DRECUN

DPS, takav kakav je, nema kvalitetnu alternativu

DPS zasad nema nijedan razlog da prihvati tehničku vladu, ali ne znači da neće u jednom trenutku iznenaditi opoziciju nekom inicijativom, kazao je za Vikend novine Predrag Drecun, bivši funkcioner Narodne stranke, parlamentarac, opozicionar i bivši ministar.

 

“Ono u što sam potpuno siguran je i kad bi se napravila ta tehnička vlada, rezultat bi bio isti kao i da nije napravljena”, naveo je Drecun.

Kaže i da vladajuća koalicija neće prihvatiti tehničku vladu ukoliko to ne zatraži inostrani faktor.

“Ako opozicija do kraja insistira na tehničkoj vladi, a nje ne bude, onda sebe dovodi u poziciju da mora da bojkotuje naredne izbore. Naravno, to neće nasjekirati vladajuću koaliciju”, kaže Drecun.

On smatra da će se uvijek naći neko iz opozicije da izađe na izbore i da im tako da legitimitet.

“Siguran sam da DPS nema nikakvu nelagodu zbog reakcije domaće javnosti. Oni to kontrolišu induktivnom metodom zvanom siguran glas”, naveo je Drecun.

On kaže i da opozicija na DPS puca iz istog oružja decenijama, kao i da je DPS na to imun.

“Opozicija nema ništa novo već 20 godina, već samo ponavlja lopovi, lopovi i to je postalo zamorno, bolje reći sterilno. To niko više ne čuje i služi uglavnom kao kafanska razbibriga, ali i kao hrana za auto-autoritet samih opozicionara. Negativna kampanja nije ono što birač hoće. Birač hoće da bira, a ne da navija. Hoće ponudu, hoće da ga neka stranka uvjeri da će sjutra znati da vlada”, navodi Drecun. 

On kaže da opozicija mora da se bavi životom, a ne DPS-om i samo DPS-om.

“Problem Crne Gore je što DPS, takav kakav je, nema kvalitetnu i konstruktivnu alternativu. A nema je zato što opozicija nije svjesna da je njen krojač upravo DPS”, zaključio je Drecun.

Пратите нас на

Коментари33

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније