Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.M.Lj.

21. 03. 2024. 20:15 >> 20:16

IZUZELI MIŠLJENJE

Demokrate protiv Drecuna zbog ranijih afera

Svi članovi Vlade iz Demokratske Crne Gore izuzeli su mišljenje na današnjoj sjednici Vlade kada se glasalo o izboru Predraga Drecuna za člana Odbora direktora Investicionog razvojnog fonda, saopštio je za Portal RTCG portparol te partije Mitar Paunović.

 

Vlada je danas imenovala novi Odbor direktora Investiciono-razvojnog fonda Crne Gore,u čijem sastavu je Predrag Drecun. Članovi Odbora direktora IRF-a su Nina Vujošević, Mirjana Čizmović, Vladimir Vujović i Valentina Bjeletić.

Kako nezvanično saznaje Portal RTCG članovi iz reda Demokrata svoj stav na Vladi obrazložili riječima da je Drecun bio izvršni direktor  Prve banke u periodu za koji se vezuju brojne afere i zato što smatraju da na tom mjestu treba da bude neko ko svojim prošlim radom neće kompomitovati Vladu.

Zbog izbora Drecuna oglasio se i predsjednik Crne Gore Jakov Milatović koji je kazao da je nedopustivo je da simboli vremena u kojem se više štitio privatni nego državni interes predsjedavaju važnim institucijama.

Drecun mu je na to odgovorio da je sa PES-m slavio Milatovićevu pobjedu na predsjedničkim izborima, te da mu je sam predsjednik zahvalio na pomoći da pobijedi Đukanovića.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније