Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

12. 02. 2020. 16:44 >> 16:46
2

DPS BUDVA

"Carević da sređuje haos umjesto što promoviše litije"

Opštinski odbor DPS Budva saopštio je da gradonačelnik Budve, Marko Carević, otvoreno zloupotrebljava zvanični fejsbuk nalog Opštine u dnevno političke svrhe.

"Na opštinskom fejsbuk nalogu Carević konstantno poziva građane Budve na aktuelne protestne litije i molebane, ne mareći što na taj način grubo zloupotrebljava pomenuti nalog. Ovakva uzurpacija opštinskog sredstva oglašavanja jasno pokazuje da Carević nije predsjednik svih građana Budve, već da brine isključivo o interesima svojih birača i svojih istomišljenika. Očigledno da je Careviću bitnije da promoviše i veliča samog sebe kao predvodnika pomenutih protesta, da se bavi litijama i Svetosavskim akademijama, nego da obavlja poslove iz svojih nadležnosti i ovlašćenja, odnosno da sanira brojne nagomilane probleme Budve", naveli su iz DPS Budva.

Kako piše u saopštenju, Careviću predlažu "da malo skrene mimo standardnih litijaških ruta, pa prošeta i pogleda i druge djelove opštine".

"Imao bi šta da vidi. Tako bi, za početak, recimo mogao da obiđe Petrovac koji se nalazi u potpunom haosu, sa sve raskopanim ulicama koje ova vlast drži u takvom stanju više od dva mjeseca?! I na kraju, da podsjetimo Carevića, ukoliko je zaboravio, da je turistička sezona na pragu a da ovaj grad ne živi od protesnih šetnji već od turizma, te mu poručujemo da svoju pažnju sa organizacije litija preusmjeri na konkretne probleme koji muče njegove sugrađane, i počne da sređuje haos u koji su on i njegovi koalicioni partneri doveli budvansku opštinu", zaključuju iz budvanskog DPS-a.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније