Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

27. 03. 2020. 22:58   >>  23:08 33

MANDIĆ

"Simović odgovoran ako bude smrtnih slučajeva"

Šokiran sam izjavom Milutina Simovića da Crna Gora odbija respiratore koje je Srbija spremna da ustupi crnogorskom zdravstvenom sistemu, rekao je predsjednik Nove srpske demokratije i član predsjedništva Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić.

"Ne mogu da vjerujem da mržnja ide do te mjere da se odbija mogućnost spasavanja života građana Crne Gore zato što ne volite Srbiju ili Andriju Mandića. Ako, ne daj Bože, budemo u narednim danima imali smrtne slučajeve u Crnoj Gori, porodice treba da odu i tuže za to direktno Milutina Simovića, zbog ovog suludog poteza. Simović i ljudi iz vrha režima znaju da njima i članovima njihovih porodica ne mogu zafaliti respiratori i zato im je lako da se ovako ponašaju, jer ovakvim njihovim ponašanjem mogu biti pogođeni samo obični građani Crne Gore dok oni kao 'elita' imaju obezbjeđene sve uslove", saopštio je Mandić.

On je zahvalio predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

"Postupio je kao srpski lider, državnički odgovorno, ali i ljudski i pošteno", zaključio je Mandić.

Пратите нас на

Коментари33

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније