Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

25. 04. 2020. 13:13 >> 13:12
26

DPS CETINJE

"Mandić uvredama nadmašio sebe"

Bezbroj uvreda, provokacija i gluposti se i do sada moglo čuti od lidera opozicije Andrije Mandića, ali njegova jučerašnja izjava u Skupštini Crne Gore da je Cetinje nebitno selo u nekoj zabiti, i da bi u “tom nebitnom selu” trebalo podići spomenik kralju Aleksandru Karađorđeviću, nadmašuje sve, saopštili su danas iz cetinjskog odbora Demokratske partije socijalista.

Iz te partije su poručili da bi Mandić, kada spominje Cetinje, trebalo da se pokloni.

“Da se pokloni simbolu slobode i besmrtnosti Crne Gore! Ali, njega upravo to boli. Boli ga što je Cetinje simbol trajanja Crne Gore”, navode u DPS Cetinje.

Kako dodaju, sve pobjede Crne Gore uvijek su kretale sa Cetinja.

“Zato smo mi, za razliku od vojvode Mandića, ostali na putu naših časnih predaka, da budemo dostojni njihovog djela, predaka koji su ispisivali slavnu istoriju ovog grada”, kažu u lokalnom DPS-u.

Podsjećaju da je lider opozicije rekao i kako bi trebalo ponovo na Cetinju podići spomenik Aleksandru Karađorđeviću, unuku kralja Nikole, koji je, kako kažu, "to što se rodio na Cetinju, Crnoj Gori vratio tako što je okupirao i poništio kao državu, ukinuo joj Crkvu, a svom đedu, koji ga je podigao, zabranio povratak u domovinu".

Пратите нас на

Коментари26

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније