Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

26. 06. 2020. 21:32 >> 21:33
3

DEMOKRATE

"Slovenska plaža" postala utvrđenje policijskih snaga

Predsjednik OO Demokrata Budve Mijomir Pejović kritikovao je direktoricu "Budvanske rivijere" Katarinu Kažanegru jer je, kako je naveo, u smještajne jedinice ugostila i specijalne policijske timove, kao i što je omogućila novoj skupštiskoj većini da održi sjednicu na kojoj je izabrano novo rukovodstvo grada.

"Nakon što je neustavna većina održala neustavnu sjednicu Skupštine Opštine u TN „Slovenska plaža“ izgleda da im se svidio ambijent pa su odlučili da tamo presele i sjedište OO DPS-a, ali i Crnogorske i SD-a. Toliko su se uživjeli u ulogu nekoga ko vrši vlast u Budvi da jei Vladimir Bulatović preselio svoj imaginarni kabinet tamo, a Snežana Kuč svoju fiktivnu Službu Skupštine", saopštio je Pejović.

On je naveo da su u zgradi Opštine su ostavili kriminalce iz privatnih službi obezbjeđenja, a zaposlenima i građanima kojima je onemogućen pristup svojim radnim mjestima i građanskom birou su ostavili kordone policije pod opremom za rastjerivanje terorista.

"Osim što je Kažanegra omogućila izbjegličkoj vlasti da koriste prostorije i uslugu TN „Slovenska plaža“, koju uzgred svi mi plaćamo, ona je u smještajne jedinice ugostila i specijalne policijske timove Zorana Lazovića. Dakle, „Slovenska plaža“ je zahvaljujući srdačnom gostoprimstvu gospođe Kažanegre postala utvrđenje policijskih i parapolicijskih snaga Mila Đukanovića i Duška Markovića i sigurna kuća odbornika i članova DPS-a i družine, koji su u bjekstvu od njihovih nekadašnjih sugrađana, komšija, rođaka", naveo je Pejović.

"Gospođi Kažanegri nije problem što je na račun svih građana Crne Gore ugostila batinaše bez imena i prezimena koji ovih dana hemijskim sredstvima truju našu djecu i naše stare, tuku omladinu koja se legitimno buni protiv krađe i korupcije, teroriše svakoga ko se drzne da zapjeva protiv Mila Đukanovića i Vladimira Bulatovića, procesuira njene bivše rođake, poznanike i sugrađane", saopštio je predsjednik OO Demokrata Budve.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније