Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

25. 07. 2020. 12:50 >> 12:48
1

TRAŽE DRUGO RJEŠENJE

SD protiv izgradnje kolektora na lokaciji Landža

Socijaldemokrate Danilovgrada protiv su izgradnje kolektora na lokaciji Landža, zato što je, kako kažu, preblizu užem jezgru grada. Smatraju da će dislociranje kolektora biti jeftinije od dislociranja predmetnog dalekovoda.

 

”Zato što nećemo da nosimo maske cijeli zivot. Zato što će Zaro što je u srcu Landže, a Landža u srcu grada. I još dosta zato”, navodi se u saopštenju.

Navode da su Socijaldemokrate Danilovgrada oduvijek bile i jesu na prvoj liniji “borbe” za što ljepši, uredniji, prosperitetniji, očuvaniji, kulturniji, grad.

“Zato smo inicirali projekat proglašenja rijeke Zete parkom prirode i podržali sve projekte od vitalnog značaja za funkcionisanje našeg grada”, navodi se u saoštenju.

Dodaju da su za infrastrukturni razvoj grada i za realizaciju projekta izgradnje postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda.

“Hoćemo i možemo da damo pun doprinos stvaranju uslova za evropski Danilovgrad u svakom smislu. Bili na vlasti ili u opoziciji, ovo nije tema za politikanstvo, ovo je životna tema. Skupimo se i nađimo prihvatljivo rješenje”, predlažu iz SD-a.

  

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније