Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Pobjeda ]

20. 11. 2020. 07:01 >> 07:01
11

MEDOJEVIĆ

"Podržaću Krivokapića bez obzira na sve"

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević kazao je u izjavi za Pobjedu da će na sjednici Predsjedništva svoje stranke, koja je zakazana za 28. novembar, preporučiti da taj stranački organ podrži kabinet Zdravka Krivokapića.

“Ja ću predložiti da se podrži vlada Krivokapića bez obzira na sva neslaganja sa koncepcijom, prioritetima, ciljevima i načinom formiranja”,  rekao je Medojević za Pobjedu.

Medojević nije direktno odgovorio da li će ta podrška biti oročena imajući u vidu krupna neslaganja i nepovjerenje.

“To će zavisiti od rezultata rada vlade, mi još ne znamo njen sastav i planove. Ovo je do sada neviđeni eksperiment. Daćemo vladi šansu da pokaže šta zna i može. Niko ne zna kako će ova vlada funkcionisati i kakav će odnos imati sa parlamentom i novom parlamentarnom većinom. Jer je samo Ura zadovoljna, ostale partije su van vlasti”, rekao je Medojević.

On nije želio da komentariše svoje ranije izjave o Krivokapiću, navodeći da će se oglasiti kada bude formirana vlada.

Predsjednik PZP-a je ranije grubo optužio mandatara da je ,,kupljen od Đukanovića“. Na društvenim mrežama je objašnjavao da je to tako sve dok Krivokapić ne uhapsi ,,sve lopove i tajkune“.

Medojević je prije dva dana izjavom da su Srpska pravoslavna crkva i episkop Joanikije učestvovali u izdaji birača isprovocirao lidera Nove srpske demokratije Andriju Mandića koji mu je javno odgovorio i demantovao dio tih tvrdnji.

“Lider Nove Andrija Mandić nikada nije izjavio da su vladika Joanikije, sveštenik Gojko Perović i profesor Vladimir Božović prevaranti”, odgovori su iz Nove.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније