Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

20. 11. 2020. 21:40 >> 21:41
6

RADNIČKA PARTIJA

"Netačno da želimo da pristupimo Davidovićevoj stranci"

Netačni su navodi da Radnička partija želi da pristupi bilo kojoj drugoj partiji, saopštilo je večeras rukovodstvo te stranke.

 

Iz RP su se oglasili nakon što su neki mediji objavili da će se ta stranka priključiti stranci koju osniva biznismen Miodrag Daka Davidović.

“Od smrti osnivača i prvog predsjednika, vrh Radničke partije je učinio sve da sačuva partiju kao tekovinu jedne teške i pravedne borbe. Sa svim svojim prirodnim partnerima želimo da njegujemo dobre odnose i spremni smo da gradimo eventualne koalicije. Radnička partija stoji čvrsto na svom putu kao suverena partija obespravljene radničke klase Crne Gore”, poručuju iz rukovodstva Radničke partije.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније