Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

30. 11. 2020. 21:18   >>  22:32 6

PISMO MARKOVIĆA

"Uspjeh postigla vrijedna administracija"

Premijer Duško Marković pisao je zaposlenima u Vladi povodom isteka njegovog mandata, osvrćući će na postignute rezultate u prethodne četiri godine.

"Poštovane koleginice i kolege, navršile su se četiri godine od izbora 41. Vlade i mene kao njenog predsjednika. Pripala mi je dužnost da Vladu predvodim u vremenu veoma složenih društvenih, ekonomskih i političkih procesa. I pored toga, mandat završavam uz osjećaj profesionalnog zadovoljstva, jer su za protekle četiri godine postignuti zapaženi rezultati u mnogim oblastima, posebno na ekonomskom i razvojnom planu, ali i na planu integracija i zauzimanja mjestu koje Crnoj Gori pripada u svijetu”, saopštio je Marković u pismu u koje je Portal RTCG imao uvid.

Premijer je naglasio kako taj uspjeh nije mogao doći sam, niti je on rezultat bilo koga pojedinačno, "već ga je postigla naša vrijedna administracija, doprinoseći na svakom nivou vašeg angažovanja i odgovornosti".

"Dakle, postignut je naporom svakoga od vas, jer ste kao profesionalni i odgovorni ljudi ulagali sebe zarad zajedničkog uspjeha i napretka naše Crne Gore, na čemu vam čestitam. Dozvolite da vam još jednom zahvalim i poželim uspjeha u daljem radu – uz dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću. Da je vječna Crna Gora", poručio je Marković.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније