Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

04. 11. 2013. 08:21 >> 09:24
11

PAJOVIĆ OTKRIO

Ja sam snimak dostavio "Danu"

Lider Pozitivne Crne Gore Darko Pajović kazao je da on redakaciji "Dana" dostavio audio-snimke sa sjednica DPS-a, a ne neprijatelji države i protivnici nezavisnosti, kako je to nedavno izjavio premijer Milo Đukanović.

 

 

"Ja sam čovjek koji je lično Nikoli Markoviću dao audio-snimke sa sjednica DPS-a. Uradio sam to kao odgovoran građanin kome je bila dužnost da ono što je protivzakonito stavi na uvid cijeloj crnogorskoj javnosti“, rekao je Pajović "Danu". 

Istakao je kako je snimke sa sjednica DPS-a dobio od odgovornog građanina i nekadašnjeg člana DPS-a. Ako ima, kako je rekao, protivnika države i evropskih integracija, "onda je to Đukanović".

"Jer je produkovao sistem koji je daleko i od evropskog i od istinski patriotskog. Potpuno sam svjestan svih ličnih opasnosti zbog javnog iznošenja ovih činjenica i svega šta mogu da doživim od takvih ljudi, dok god su na vlasti. No, politiku doživljavam kao odgovoran posao, koji se može raditi i časno. A časno je upoznati građane sa nečasnim radnjama pojedinaca, koji ucjenjuju, pišu i brišu ljude iz biračkih spiskova, dodjeljuju humaniratnu pomoć po partijskoj liniji i nazivaju autističnim one koji su posvećeni radu državnih preduzeća, a ne partijskim interesima", kazao je Pajović, navodeći da to treba da bude crnogorska politička elita, koja pobjeđuje 24 godine zahvaljujući tim i takvim metodama.

Pajović smatra da je to uvredljivo za sve građane Crne Gore, a najviše za one koji su glasali za vladajuće stranke iz ličnih uvjerenja i ideologije.

Pajović tvrdi da je jedina ideologija koju ima vrh DPS-a ostati na vlasti, puniti džepove na tuđoj muci, pustiti niz vodu sve koji su izvršavali njihove naloge na nižem partijskom nivou i sačuvati visoke funkcionere.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније