Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

05. 02. 2021. 18:37 >> 18:51
5

MIRANOVIĆ

"SDP je odavno privezak DPS-u"

SDP tokom svih prethodnih godina nije učinio ništa da Crnu Goru oslobodi podjela i kriminala koji su je doveli do samog dna, poručio je član Glavnog odbora Građanskog pokreta URA Lazar Miranović.

Miranović je reagovao na izjavu predsjednice Foruma mladih SDP-a Amine Cikotić.

"SDP bi, umjesto za potpredsjednikom Vlade Crne Gore i liderom URE dr Dritanom Abazovićem, trebalo da žali zbog godina koje je proveo na vlasti i saradnje sa DPS-om, tokom kojih je Crna Gora u svakom mogućem smislu uništena, i ekonomski, i socijalno, i društveno.  Nijemi posmatrač svih privatizacija i pljački u Crnoj Gori odavno je izgubio svako pravo, a najviše moralno, da brine o državi. SDP je odavno ništa drugo do privjezak DPS-u“, odgovorio je Miranović na reagovanje predsjednice Foruma mladih SDP-a Amine Cikotić.

Da je SDP 18 godina saradnje sa DPS-om i približno koristio kao što sada koristi vrijeme da napada GP URA, možda sada ne bismo morali ovako mukotrpno da radimo na demontaži sistema.

Član Glavnog odbora URE smatra da SDP već duže vrijeme luta političkim nebom.

"Nikako da shvate da građanski koncept države ne podrazumijeva zamjenu jednog nacionalizma drugim", naveo je Miranović.

Miranović ističe da SDP preko mladih ljudi, pošto im niko nije ostao u partiji, pokušava da oživi svoju odavno poraženu političku ideologiju.

On napominje i da riječi visokih funkcionera SDP-a, poput Raška Konjevića i Draginje Stanković Vuksanović nemaju nikakvu težinu i validnost u javnosti Crne Gore.

"Zabavlja nas jadikovanje bivše predsjednice SDP-a zbog sudbine SDT-a i VDT-a, kojim valjda želi i da poruči da je zadovoljna dosadašnjim djelovanjem tih državnih institucija. Znamo da ispod svega toga ne leži ništa drugo do vapaja za posrednim benefitima koje je dobijala preko funkcije svog supruga, Ivice Stankovića, koga će, nadamo se, nakon promjena u VDT-u, pronaći, jer ga prethodno nije bilo ni na mapi, osim da dođe na blagajnu i podigne platu. Građani Crne Gore jasno su na izborima pokazali šta misle o dosadašnjoj brizi SDP-a o Crnoj Gori. Gotovo sve čega su se dotakli su upropastili iz temelja, zbog čega više ne moraju da brane Crnu Goru. O njoj ima ko da vodi računa“, zaključuje Miranović.

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније