Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

11. 04. 2021. 22:43 >> 22:43
7

KRIVOKAPIĆ O ZAKONIMA

"Pravda stiže brže nego što se neki nadaju"

Premijer Zdravko Krivokapić izrazio je zadovoljstvo činjenicom da je, kako kaže, skupštinska većina uvidjela da je njegov i vladin predlog kako da se riješi pitanje "tužilačkih zakona" u najboljem interesu Crne Gore, u cilju ispunjavanja pravde, a poštujući evropske standarde.

"Usvajanjem pomenutih zakona, pravda će u Crnu Goru stići brže nego što su se nadali oni kojima se od ljeta pričinjava proljeće", napisao je Krivokapić na Tviteru.

Predstavnici vladajućih stranaka saopštili su večeras da su se dogovorili oko tužilačkih zakona u skladu sa mišljenjem Venecijanske komisije i da će narednih dana tekst dostaviti Skupštini na usvajanje.

 

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније