Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

04. 05. 2021. 16:21 >> 16:23
2

KOŠARKAŠ IZ HN

Miljanić podržao listu "Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi"

Listu "Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi" podržao je Slobodan Miljanić, košarkaš iz Herceg Novog, saopšteno je iz te koalicije.

"Ja sam Slobodan Miljanić, košarkaš. Košarku sam počeo igrati sa 7 godina i od tada znam da se može pobijediti jedino ako se pred sobom ima jasan cilj. U mom slučaju su to koš, tabla i obruč. Ni lijevo, ni desno od njih. Igrajući tako da mi koš bude cilj, četiri puta sam osvajao šampionat Crne Gore, igrao u Americi, Švajcarskoj, Slovačkoj. U Švajcarskoj sam osvojio 6 trofeja. Gdje god da sam igrao, recept za pobjedu je uvijek bio isti: ako si u najboljem timu i ako igraš sa timom i za tim i sam postižeš vrhunske rezultate. Tako i ove sezone postižem 24,5 poena po utakmici, što je među vodećim rezultatima u prvenstvu", napisao je u poruci Miljanić.

Naglasio je da želi da i Herceg Novi bude najbolji i postiže vrhunske rezultate, a da to može samo sa najboljim timom.

"Zato je moj izbor jasan: Stevan Katić i njegov tim. U košarci pobjeđuje petorka, neka broj 5 pobijedi i u Novom. Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi!", poručio je Miljanić.

Slobodan Miljanić je igrao za Mediteran i Primorje iz Herceg Novog, u Americi na Univerzitetu gdje je završio fakultet. Igrao je za ekipu Fribourg Olympic, SAM Massagno u Švajcarskoj i Prievidza iz Slovačke.

4 puta je osvojio šampionat Crne Gore i 2 puta šampionat SCG u mlađim selekcijama. 6 trofeja je osvojio u Švajcarskoj i bio MVP kupa i finala play offa, takođe u Švajcarskoj. Bio je proglašen za najboljeg igrača finalnog turnira Crne Gore u juniorskoj selekciji.

Trenutno igra u Primorju gdje je kao najbolji igrač i najefikasniji strijelac najzaslužniji za uspjeh ovog tima.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније